Arrangementen

Huidige aanbod aan arrangementen

Misschien is dit voor u de eerste keer dat u naar een nagelsalon gaat, maar laat dat u niet tegenhouden. Voor ieder wat wils. Daarom heeft Original Nails speciale arrangementen samengesteld:

Een arrangement in de nagelsalon houdt in dat u ontvangen wordt met een heerlijk kopje koffie of thee. Daarna nemen wij uw arrangement even kort door.

 

Deze dag moet perfect zijn en elk detail moet er voor zorgen dat deze dag onvergetelijk wordt. Dan horen daar natuurlijk ook mooie verzorgde handen en nagels bij! Speciaal voor deze perfecte dag hebben wij een “bruidsarrangement

 

Nagelbijten is een vervelende gewoonte, waar moeilijk van af te komen is. Vaak begint het op jonge leeftijd of tijdens een stress volle periode.
Het nagelbijten beperkt zich meestal niet alleen tot de vingernagels, maar ook nagelriemen en vingers. Om u van het nagelbijten af te helpen heeft Original Nails een “nagelbijtarrangement“.

 

De wereldwijde nagelproblemen zijn voorbij! Gelcolour is een kwaliteit van gel en nagellak gecombineert en daardoor een sterk product die niet los laat en zorgt voor een langdurige kleur. Voor mooie verzorgde voeten en teennagels hebben wij een “voetverzorgingsarrangement“.