Nagelbijters

Nagelbijtarrangement

Uw wilt van uw vervelende gewoonte af?

Nagelbijten is een vervelende gewoonte, waar moeilijk van af te komen is. Vaak begint het op jonge leeftijd of tijdens een stress volle periode. Het nagelbijten beperkt zich meestal niet alleen tot de vingernagels, maar ook nagelriemen en vingers. Op den duur kan nagelbijten leiden tot ontstekingen en misvorming van nagels en vingertoppen, infecties van de mond en zelfs gebitsafwijking. Nagelbijters schamen zich vaak voor hun onverzorgde handen, maar kunnen desondanks niet stoppen met nagelbijten.

Een van de mogelijkheden om van het nagelbijten af te komen is het laten zetten van kunstnagels. Kunstnagels zijn stevig en moeilijk af te bijten. Om u van het nagelbijten af te helpen heeft Original Nails een nagelbijtarrangement.

 

 Afspraak 1 week 1
Tijdens de eerste afspraak worden de nagels gecontroleerd en op basis hiervan wordt er voor gel- of acrylnagels gekozen.Er wordt een nieuwe set kunstnagels gezet naar keuze (naturel, French Manicure of colour). De nagels worden niet te lang gezet, omdat u de lengte niet gewend bent en ze anders makkelijk kan stoten.

U krijgt een flesje nagelriemolie mee. Deze wordt twee keer per dag aangebracht om de nagels en nagelriemen soepel te houden.

 Afspraak 2 week 2
U komt langs voor een controle en er wordt besproken hoe het gaat. Eventuele oneffenheden worden bij gevijld.
 Afspraak 3 week 3
Na twee weken worden de kunstnagels voor het eerst nabehandeld. De nagels worden weer in vorm gevijld en bijgewerkt. Dit gebeurt al na twee weken, omdat de nagels van mensen die nagelbijten sneller groeien.
Afspraak 4 week 5
Twee weken na de eerste nabehandeling worden de nagels weer bijgewerkt. Dit is de laatste nabehandeling. Vanaf dit moment kunt u uw nagels verder laten nabehandelen tussen de 3 á 4 weken.
Prijs

Alle nagelreparaties tijdens de behandelingen zijn kosteloos. Bij een aparte afspraak   worden kosten berekend zoals vermeld op de prijslijst. Inclusief verzorgende nagelriemolie – €120,00