Nail Art

Nail art is ‘kunst’ op de nagel. Hierdoor wordt er op verschillende manieren een mooie en unieke versiering op de nagels gemaakt. Door verschillende kleuren nagellak,steentjes en/of stickers te gebruiken in verschillende motieven ontstaat er nail art. Met colour of glitters in de gel of acryl nagel te verwerken ontstaat er een design nagel. Deze nagel kan vervolgens afgewerkt worden met nail art. In mijn salon heb ik hiervan verschillende voorbeelden liggen. Uiteraard kunt u ook uw eigen ideeën kenbaar maken. Zo kunt u uw nagels naar eigen idee en inzicht versieren met nail art. Met nail art zijn er eindeloos veel mogelijkheden!

 

Konad is een nail art techniek dat op de nagel wordt gestempeld. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van zogenaamde sjablonen. Er zijn verschillende soorten sjablonen. Allereerst wordt op de sjabloon speciale nagellak aangebracht. Deze nagellak is er in verschillende kleuren. Door middel van een schraper wordt het overtollige nagellak weggehaald. Door middel van een stempelkussen kan de sjabloon met het speciale nagellak op de nagel worden gestempeld. Door het combineren van verschillende sjablonen zijn eindeloze creaties te maken met heel veel verschillende kleuren. In mijn salon heb ik hiervan verschillende voorbeelden liggen. Uiteraard kunt u ook zelf uw eigen ideeën kenbaar maken.Er is veel mogelijk!

 

Airbrush is een nail art techniek waarmee met hoge druk verf op de nagel wordt gespoten. Er kunnen alle mogelijke kleuren bij toegepast worden en door middel van sjablonen wordt een versiering gemaakt. De airbrush is ook goed te combineren met stripers en steentjes om een nog mooier resultaat te krijgen. Er zijn heel veel mogelijk heden en in mijn salon liggen veel voorbeelden. Er is een ruime keuze aan kleuren en sjablonen.