Gelcolour

Powerpolish Shellac/Solid Lac

De wereldwijde nagelproblemen zijn voorbij! Gelcolour worden aangebracht als een nagellak, maar heeft het effect van een gel. Het resultaat: een stevige nagel, perfecte glas en minimale houdbaarheid van 2 weken!
Gelcolour is te verwijderen in 10 minuten zonder vijlen. De Gelcolour Lac wordt uitgehard in een uv lamp en heeft dus geen droogtijd.

 

Behandeling

Voor het begin van de behandeling worden de handen gedesinfecteerd. De nagelriemen worden iets terug geduwd en de nagelriemrestjes die op de nagel achter blijven worden verwijderd. Bij de Gelcolour wordt de nagel licht gevijld. Eerst wordt er een dun laagje doorzichtig basecoat aangebracht, die wordt uitgehard onder de uv-lamp. De 2e en 3e laag bestaat uit een kleur/french manicure die beide worden uitgehard onder de uv-lamp. De 3e laag is een blanke topcoat die de glans en bescherming geeft. Ook deze laag wordt uitgehard onder de uv-lamp.

 

Nabehandeling

Gemiddeld moet de Gelcolour laag na 2 tot 4 weken worden vernieuwd. Dit is uiteraard afhankelijk per persoon.
De Gelcolour wordt eenvoudig in 10 minuten verwijderd zonder te vijlen met remover wraps met aceton. Er wordt gewerkt met een kleine oppervlakte aan watten, zodat er alleen remover op de nagel komt en zo min mogelijk op de huid. Hierna kan de gelcolour er makkelijk afgeveegd worden.