Spray tan

Bruin in 10 minuten. Na slechts 1 behandeling!

Geen zon, geen zonnebank, geen schadelijke UV-straling maar een natuurlijke, gezonde, mooie, egaal bruine teint. Het resultaat is direct zichtbaar en ECHT binnen enkele minuten! Veilig en aanbevolen door dermatologen.
Door verneveling van de (Vanitan) lotion over de huid ontstaat er een schitterende bruine teint op de huid. Het spoelt niet weg bij een douchebeurt en de teint vervaagt zoals bij een door de zon gebruinde huid (mits bij gebruik van de verzorgingsproducten).

Vanitan lotions zijn hypoallergeen, ontwikkeld op waterbasis en gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn:
parfum vrij, parabenen vrij, olie vrij, alcohol vrij, erytulose vrij en dierproef vrij.

Voor de Spray Tanning behandeling
Als u deze stappen volgt voorafgaand aan de behandeling, dan krijgt u het mooiste resultaat:
• Scrub de huid 1 dag voor de behandeling met een niet oliehoudende scrub (bijv. scrub handschoen). Gebruik daarna geen bodylotion, deo of andere smeersels.
• Scheren, waxen of harsen van het lichaam/de bikinilijn kan tot minimaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling. Niet op de dag zelf! Hierdoor kan de huid te gevoelig worden. Gebruik geen oliehoudende producten.
• Douche voor de behandeling alleen met warm water. Gebruik geen zeep, deodorant, parfum, make-up (mascara/ oogpotlood en lipstick mag wel) of bodylotion op de dag zelf. Wij adviseren om dit ruim van te voren te doen, omdat de lotion beter hecht aan een lichtzuren huid.

Na de Spary Tanning behandeling
Als u deze stappen volgt na de behandeling, dan krijgt u het mooiste resultaat:
• Draag donkere, losse kleding na de behandeling. Lotions kunnen afgeven op de kleding. Dit kan u makkelijk weer uitwassen. Echter, de kans bestaat dat de lotion in nylon of leer kan trekken.
• Stel douche, baden, zwemmen en sporten even uit. De ontwikkelingsduur bij standaardbehandelingen is ten minste 8 uur. Gebruik in de ontwikkelingstijd ook geen bodylotion, deodorant en andere smeersels of make-up. Overmatige transpiratie, direct na de spray tanning wordt afgeraden.
• Tijdens de eerste douche kan er wat keur van het lichaam af komen. Dit is niet meer dan overtollige lotion. Dit is normaal en heeft absoluut geen nadelige gevolgen voor de uiteindelijke kleur.
• Na het douche of baden: dep de huid alleen voorzichtig droog. Het wrijvend afdrogen van de huid heeft een schurend effect. Hierdoor kan de bruine teint ongewenst eerder verdwijnen.
• Onderhoud en hydrateer de gebruinde huid met Vanitan Maintener crème of Vanitan Ptation spray.

Prijzen:

Behandelingen:
Lichaam en gezicht – €20,00
Gezicht, decolleté en armen – €9,95
Benen – €14,95
Onderbenen – €9,95

Arrangement:
4x body & face spray tanning – €70,00 (€17,50 per behandeling)

Lotions:
Vanitan Maintener cremé – €19,00
Vanitan Ptation spray – €21,00