Wie gingen u voor?

Mijn naam is Sanne Driessen, ik ben 31 jaar, getrouwd en woon in Arnhem.

Sinds enkele jaren kom ik elke 4 weken bij Marieke Griek (Original Nails).

Voordat ik bij Marieke kwam werkte ik in een productie bedrijf op het laboratorium. Door hygiëne regels mocht ik geen kunstnagels hebben.
Sinds oktober 2011 ben ik Accountmanager, vandaar dat ik bij Marieke terecht ben gekomen.

Tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden met mijn gel nagels. Verschillende kleur, modellen en stijlen, niets is haar te gek.
Marieke is zeer professioneel in haar werk en geeft goed advies.
Verder is de hygiëne uitstekend, wat voor mij een belangrijk punt is.

Elke klant heeft haar eigen bakje met producten.
Ik kan iedereen aanraden naar Original Nails te gaan.
Wie mooie nagels wilt is bij haar aan het goede aders.

 

Mijn naam is Charrelle v/d Brink. Ik woon in Arnhem.
Ik ben bij Marieke terecht gekomen door mijn moeder. Mijn moeder zocht een aantal jaren geleden een nagelstyliste en zo ben ik ook aan komen waaien.
Ik ben begonnen met acryl nagels en heb deze nu nog steeds. Af en toe wil ik eens een kleurtje nemen, maar ik ben meer van de french manicure. Dit ook mede doordat het door Marieke ook erg mooi wordt gezet. Wanneer ik wel een kleurtje kies, kan ik daar zeker 4 weken mee doen. De kleur blijft goed zitten en ik heb zelden een hoekje eraf. Om de 4 weken laat ik mijn nagels bijwerken. Het komt zelden voor dat ik een nagel eraf heb liggen en ik kan gewoon merken dat Marieke goede producten gebruikt. De acryl nagels maken je handen vrouwelijker, het is af.
Je hoeft het zelf niet bij te houden.
De service is prima! Het is altijd gezellig en je voelt je altijd welkom. Ook wordt er heel hygiënisch gewerkt en dat vind ik erg belangrijk.
Ik zou iedereen aanraden om naar Marieke te gaan. Zoals ik al zei werkt Marieke zeer professioneel en werkt ze met goede kwaliteit producten.
Ik hoop dat ik nog lang van jouw mooie werk kan genieten.

Groetjes Charrelle v/d Brink